Behandelingen

Ben je op zoek naar een massage/voetreflextherapeut die kennis heeft van Traditionele Chinese natuurgeneeskune (TCM ) en Westerse reflexologie voor jezelf of je kind/baby? Of wil je zelf leren hoe je babyreflexologie kan toepassen op je baby? Dan ben je bij mij ben je aan het juiste adres! Ik bied verschillende behandelingen:


Altijd een geschikte behandeling op maat

De traditionele Chinese geneeskunde is een bijzonder doeltreffende methode om de oorzaak van een klacht te vinden en uit te werken.


Via een vragenlijst, tong&voetdiagnostiek zoek ik samen met jou naar de verbanden tussen de verschillende ziekteoorzaken die in je lichaam afspelen. Afhankelijk van de aard van de klacht kan een sessie van 4, 6 of meer behandelingen bestaan. Door aandacht te schenken aan signalen van het lichaam, maak ik gebruik van verschillende massage techniek en massagecombinatie. De massages kunnen mild, ontspannend en tegelijk ook diepgaande effecten hebben en dat nodigt je uit om aandacht te geven aan de gaande proces van nu. Elke massage zorgt voor een betere energiestroom & doorbloeding en dat werkt pijnverlichtend en ontspannend. 
Tijdens de massage maak ik gebruik van verschillende etherische olie eventueel moxa of cupping ter ondersteuning. 


Het opvolgen van voedingsadviezen volgens 5 elementen, ademhaling- beweegingsadviezen kunnen de behandelingen zeer positief beïnvloeden. Mij ervaring leert dat binnen 3 à 4 behandelingen treden duidelijk veranderingen en verbeteringen op.