Wat cliënten zeggen

Bent u benieuwd wat mensen vinden van mijn voetreflextherapie? Hieronder vindt u een overzicht van ervaringen van een aantal van mijn cliënten.

Corine, Apeldoorn

"Anna’s werkwijze en behandelmethode hebben bij mij de pijn in en het vastzitten van mijn rug en schouders/armen met een paar behandelingen doen wegnemen. Daar ben ik heel blij mee. Ik kan haar hiervoor dan ook van harte aanbevelen." 


Krista, Apeldoorn

"Lieve Anna, je was er op het juiste moment. Met je deskundig opgebouwde behandeling, rustige aanpak, liefdevolle handen en nuttige voedingstips leidde je me in een stressvolle examenperiode naar meer rust. Dank je wel!"


Patricia, Uddel

"Op Facebook zag ik een aanbieding van Anna staan, waarvan ik gebruik heb gemaakt. Dit beviel mij zó goed, dat ik direct de volgende 6 behandelingen heb afgesproken. Haar behandelingen zijn zo héérlijk ontspannend. En een fantastische meevaller, mijn jarenlange chronische schouder- en nekklachten verminderden drastisch. Wat ook een meevaller is, in vergelijking met andere behandelmethoden voor mijn chronische klachten (waarvan ik er velen heb ondergaan) is haar prijs laag."