Cadeaubonnen

Wie geef jij een heerlijke voetreflexmassage cadeau? Verras je man, vrouw, vriend, vriendin, opa of oma met dit originele cadeau! Er is al en cadeaubon voor een Ontspanningsmassage vanaf € 25,00 !

Je kunt kiezen uit de volgende cadeaubonnen:

  • Ontspanningsmassage ter waarde van € 25,00 

  • Therapeutische behandelingsmassage ter waarde van € 39,00


Ontspanningsmassage ter waarde van € 25,00

De ontvanger van deze cadeaubon gaat genieten van een heerlijke Ontspanningsmassage van 30 minuten. Deze massage is gericht op het masseren van reflexzones op het hoofd, de schouders, de knieën, de onderbenen en de voeten. De Ontspanningsmassage is een absolute weldaad voor lichaam en geest.

Therapeutische behandelingsmassage ter waarde van € 39,00

De persoon die deze cadeaubon ontvangt kan gaan genieten van een Therapeutische ontspanningsmassage van 45 minuten. Deze massage is gericht op het hoofd, de schouders, de knieën, de onderbenen en de voeten.

Bij deze massage druk ik op acupunctuur punten waardoor de energie een betere verdeling krijgt. Spanning vloeit van de schouders af, het hoofd kan tot rust komen en brengt lichaam en geest in een diepe ontspanning.

De Therapeutische behandelingsmassage kan snel verlichting bieden bij de meest uiteenlopende klachten zoals: hoofdpijn, stress, maag- en darmproblemen, hormonale klachten (PMS), overgang, oedeem en gespannen schouders.